Nagyon nem mindegy, hogy mik√©nt… a k√©pz√©seimen √©n is sokat tan√≠tok a helyes l√©gz√©smint√°r√≥l, a rekeszizom jelentŇĎs√©g√©rŇĎl √©s arr√≥l, hogy nem csak a l√©gz√©s fŇĎszereplŇĎje ez az izom, hanem a gerinc k√∂r√ľli stabilit√°s√© is.
Ez√©rt k√©rtem fel Kerti Marcsi koll√©ganŇĎmet, hogy AZ ORSZ√ĀG GERINCTORN√ĀJ√ĀN tartson egy elŇĎad√°st a rekeszizomr√≥l. Olyan felv√©teleket l√°thattok a prezent√°ci√≥j√°ban, amit eddig m√©g nagy nyilv√°noss√°g elŇĎtt nem vet√≠tettek. √Črdemes lesz ezt az elŇĎad√°st is meghallgatni a december 4-√©n indul√≥ rendezv√©nyen.
A részvétel ingyenes, de regisztrációhoz kötött.
A regisztr√°l√≥k december 4-12. k√∂z√∂tt tekinthetik meg a sok √©rt√©kes-√©rdekes elŇĎad√°st √©s mozoghatnak gerincbar√°t √≥r√°kon.
Regisztráció itt:
www.orszaggerinctornaja.hu/regisztr√°ci√≥ūüá≠ūüáļ Bemutatjuk AZ ORSZ√ĀG GERINCTORN√ĀJA elŇĎad√≥it.
Dr. Kerti M√°ria PhD l√©gz√©sterapeuta gy√≥gytorn√°sz az Orsz√°gos Kor√°nyi Pulmonol√≥giai Int√©zetben 27 √©ve foglalkozik t√ľdŇĎbetegek fizioter√°pi√°j√°val. E t√©m√°b√≥l szerezte doktori fokozat√°t is.
Rendezv√©ny√ľnk√∂n a rekeszizomr√≥l tart egy rendk√≠v√ľl √©rdekfesz√≠tŇĎ elŇĎad√°st. Tal√°n sokan nem is tudj√°k, hogy nem csup√°n a l√©gz√©sben van szerepe ennek az izomnak, hanem m√©g sok minden m√°sban is. Marcsi elŇĎad√°s√°b√≥l az is kider√ľl, hogy a tart√°shib√°k mik√©nt befoly√°solj√°k a rekeszmŇĪk√∂d√©st.
Izgalmas felv√©teleket is l√°thatunk az elŇĎad√°sban.
Ha belegondolunk, hogy naponta 20 000-szer vesz√ľnk levegŇĎt, meg√©rthetj√ľk, mi√©rt fontos mindenki sz√°m√°ra a helyes l√©gz√©s √©s helyes rekeszmŇĪk√∂d√©s.
L√©gzŇĎtorna Dr. Kerti M√°ria – PhD gy√≥gytorn√°sszal
A rendezvény ingyenes, de regisztrációhoz kötött.
A regisztr√°l√≥k december 4-12. k√∂z√∂tt hallgathatj√°k meg elŇĎad√°sainkat √©s torn√°zhatnak vel√ľnk gerincbar√°t mozg√°sprogramjainkon.
Regisztráció itt:
www.orszaggerinctornaja.hu/regisztracio