🎥 Folyamatosan vesszük fel AZ ORSZÁG GERINCTORNÁJA december 4-ei redezvényünk videóit.
Én bent ülök minden előadáson és rajongva hallgatom kiváló kollégáim prezentációit. Dr. Vida Zsuzsanna nerológus-szomnológus doktornő például arról fog beszélni Nektek, hogy az alvásnak micsoda nagy jelentősége van az egészséges működésünkben és hogy mennyi problémát okozhat, ha nem alszunk megfelelően. Mindenkinek kötelező lenne tudnia erről!
☝ Ha még nem regisztráltatok, gyertek-gyertek, mert a rendezvény bár teljesen ingyenes, regisztrációhoz kötött:
http://www.orszaggerinctornaja.hu/regisztracio/
A regisztrálók december 4-12. között tekinthetik meg az előadásokat és tornázhatnak velünk.🇭🇺 Bemutatjuk AZ ORSZÁG GERINCTORNÁJA előadóit.
🩺 Dr. Vida Zsuzsanna neurológus-szomnológus doktornő az alvás egészségügyi vonatkozásairól tart egy rendkívül érdekfeszítő előadást. Rengeteg hasznos információ és sok-sok gyakorlati példa fog elhangozni a doktornő saját praxisából is azokról a mozgásszervi és egyéb problémákról, melyek erős összefüggést mutatnak az alvással. Természetesen jótanácsokkal is ellát bennünket az alvásszakértő főorvos.
☝️ Ez az az előadás, ami mindenkinek szinte kötelező, hiszen az alvás minden ember számára nélkülözhetetlen az egészséges életfolyamatokhoz.
🖥 A rendezvény a regisztrálók számára ingyenesen megtekinthető 2021. december 4-12. között.
📧Regisztráció itt:
http://www.orszaggerinctornaja.hu/regisztracio/