ūüėá Nagyon sok √ľznetet kaptunk… √∂sszedugtuk a fej√ľnket √©s arra jutottunk, hogy sz√°munkra megtisztelŇĎ ez a nagy √©rdeklŇĎd√©s a programunk ir√°nt, ez√©rt √∂r√∂mmel hosszabb√≠tjuk meg √ļgy, hogy a kar√°csonyi sz√ľnetben legyen alkalmatok megn√©zni vagy √ļjra n√©zni az elŇĎad√°sokat √©s torn√°zni vel√ľnk.
2022. janu√°r 2. vas√°rnapig teh√°t el√©rhetŇĎ a teljes program, ami tov√°bbra is ingyenes, √°m regisztr√°ci√≥k√∂teles (k√©tl√©pcsŇĎs a regisztr√°ci√≥, figyelni kell a spam mapp√°t is, sokszor oda megy a megerŇĎs√≠tŇĎ e-mail).
Regisztráció után a link automatikusan megy (szintén érdemes figyelni a spam mappát!).
Regisztráció itt:
www.orszaggerinctornaja.hu/regisztracioūü•≥ √Ėr√∂mh√≠rrel j√∂v√ľnk!
Az √≥ri√°si √©rdeklŇĎd√©sre √©s a sok-sok erre ir√°nyul√≥ k√©r√©sre val√≥ tekintettel meghosszabb√≠tjuk AZ ORSZ√ĀG GERINCTORN√ĀJA el√©r√©s√©t 2022. janu√°r 2. vas√°rnap √©jf√©lig.
‚ú® √ćgy az √ľnnepi idŇĎszakban biztosan mindenkinek jut ideje regisztr√°lni √©s (√ļjra √©s √ļjra) megtenkinteni elŇĎad√°sainkat √©s torn√°zni tr√©nereinkkel.
A teljes program ingyenes, de regisztr√°ci√≥k√∂teles. A k√©tl√©pcsŇĎs regisztr√°ci√≥t k√∂vetŇĎen automatikusan k√ľldj√ľk az el√©r√©si linket.
Regisztráció itt:
www.orszaggerinctornaja.hu/regisztracio
(A megerŇĎs√≠tŇĎ e-mail sokszor a spambe megy, ott is figyelj√©tek, mert csak megerŇĎs√≠t√©s ut√°n √©rv√©nyes a regisztr√°ci√≥!)