30 csodálatos nővel és szakemberrel töltöttem ezt a kánikulai hétvégét, hogy Kis Mónika kolléganőmmel, barátnőmmel megtanítsuk, miként tudnak szakszerűen tornázni a várandós kismamákkal.
Rengeteg élettani háttérismeret (hiszen az elengedhetetlen ebben az érzékeny időszakban folytatott edzéshez) és még több gyakorlat, hogy minél több kismama tölthesse aktívan és boldogan a várandósságát.
🤰🤱 fitmummy pre- és posztnatális program – hazánkban az egyetlen, kizárólag gyógytornászok által kidolgozott komplex, tudományos alaposságú, ugyanakkor gyakorlatcentrikus program a várandósság és a szülés utáni regeneráció időszakára
📖 Képzések: www.mozgasakademia.huE hétvégén fitmummy prenatális tréner képzésünk volt 30 fantasztikus szakemberrel, 30 csodálatos nővel, akik most már szakszerűen és szeretettel fognak foglalkozni a várandós kismamákkal.
Köszönjük az óriási érdeklődést, a kánikula ellenére kitartó lelkesedést a rendkívül részletes élettani elméleti órákon és a rengetegféle gyakorlati foglalkozáson. Várunk Benneteket a vizsgán és folytatjuk a posztnatális (szülés utáni) képzésen!
🟠 Képzésünk akkreditált, gyógytornászok számára pontszerző.
📧 Előjelentkezés (hogy kapj értesítést a legközelebbi kurzusról):
http://www.mozgasakademia.hu/tanfolyamok/fitmummy-prenatalis/