🙌 Az elmúlt két hétvégémet nem a strandon, hanem egy új szemléletet adó továbbképzés két kurzusán töltöttem. A gyengéd manuális kezelés technikáját kezdtem el tanulni.
Amikor az embert hajtja a tudásvágy, annak természetes velejárója, hogy az új ismeretek mellett keresi az igazi, nagytudású tanítókat is. Akik alázattal, szerényen (!) adják át tudásukat.
😇 Ilyen élmény volt nekem elindulni ezen az új úton: érezni a több, mint két évtizedes óriási tapasztalatot, a tiszta, segítő energiákat. Olyan tanítókkal, akik valóban hatalmas tudás és tapasztalat birtokában vannak (nem csak a marketing jó…).
🙏 Köszönöm Neked, kedves Angi (EnerGentle Manualtherapy by Angela Molnar), hogy formába öntötted ezt az óriási tudást és most átadod nekünk!
🙏 És köszönöm Neked, drága Marcsi (Légzőtorna Dr. Kerti Mária – PhD gyógytornásszal), hogy a leghitelesebb szakembertől tanulhattam a légzésről, a diaphragmáról. Élmény volt látni, ahogy pont olyan csillogó szemmel beszélsz erről a területről, mint én a gerincről 😍
Alig várom az EnerGentle képzés többi kurzusát!